search slide
search slide
pages bottom

Jogobingo spelen

Bingo is al jaren lang een populair spel voor zowel jonge als oudere spelers. Ook online is het mogelijk om bingo te spelen. Jogobingo biedt bingospelen aan in verschillende prijsklassen. Zo kun je al vanaf vijf eurocent een bingokaart kopen en hoef je er dus geen kapitalen voor te betalen. Bovendien kun je ook met meerdere bingokaarten tegelijk spelen en chatten tijdens het spel. Daarnaast zijn er vele extra’s zoals een bonusronde en de jackpot.

Voor iedereen

gezellig met zn allen online bingo spelenHet leuke van bingo spelen op Jogobingo is misschien nog wel dat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om tijdens het spel zelf de vakjes weg te vinken. Wanneer dit echter te snel voor je gaat of als je met meerdere kaarten tegelijk speelt, kun je ervoor kiezen om de computer automatisch de getrokken nummers laten wegvinken op je kaart. Zo voorkom je een hoop stress!

Prijzen winnen

pattern prijs jogobingoNatuurlijk kun je tijdens het spel prijzen winnen. Je kunt een geldbedrag winnen dat standaard hoger is dan je inzet. Hoe hoog dat geldbedrag is, hangt af van de inzet waarmee je speelt. Als je een bingokaart van 5 eurocent koopt, kun je vanzelfsprekend minder winnen dan wanneer je een kaart van een euro koopt.

Wanneer heb je gewonnen?
prijzen winnenOm het spel nog leuker te maken, zijn er meerdere manieren om te winnen. Allereerst kun je winnen door als eerste alle cijfers binnen een bepaald figuur op je kaart weg te spelen. Dit figuur kan elke ronde weer anders zijn, wat het extra spannend maakt. Ook win je vanzelfsprekend een geldbedrag wanneer je als eerste alle cijfers op je kaart hebt weggespeeld. Is iemand anders je net voor? Dan probeer je het de volgende ronde gewoon nog een keer.

Gratis

gratis bingokamers bij het spel van jogobingoOp Jogobingo kun je gratis bingo spelen. Waar je bij veel andere websites waar je bingo kunt spelen, moet betalen om mee te spelen, kun je bij ons ook gratis meespelen. En ook dan kun je geld winnen. Neem eens een kijkje op de website en probeer gratis een potje bingo te spelen. Je loopt geen enkel risico, kunt gezellig een potje bingo spelen en maakt ook nog eens kans op een leuke prijs!

Stortingsmogelijkheden en uitbetalen

Het is natuurlijk ook mogelijk om geld te storten en daarmee te gaan spelen. Er zijn verschillende manieren om geld op je account te storten. Wanneer je winst hebt gemaakt, kun je dit eenvoudigweg uit laten betalen door je gegevens inclusief je rekeningnummer op te geven. Na het aanvragen van een uitbetaling wordt het bedrag wordt dan vanzelf op je rekening gestort.

Chatten

gezellig chatten in het bingospel van jogobingoEen bijzondere en zeer welkome aanvulling op de website van Jogobingo is de chatmogelijkheid. Tijdens het spel kun je met de andere spelers chatten. Je kunt natuurlijk over het spel praten en delen welke cijfers je nog nodig hebt, maar het is ook mogelijk om over andere dingen te praten en elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen. Zo speel je een spel, maak je kans op winst en leer je ook nog eens nieuwe mensen kennen!

Bingo verbindt

geluk delen en plezier op de bingochatBingo spelen is meer dan alleen een spel spelen; het is samen chatten, samen spelen misschien zelfs samen winnen. Op Jogobingo wordt er bovedien regelmatig een bonusspel gestart, waarbij je nog meer kunt winnen en waardoor het dus nog spannender wordt. Kom gerust eens een kijkje nemen op Jogobingo en speel gratis een spelletje mee!